Апартамент 3- Д-р Заменхов 8

Апартамент 3 разполага с три стаи за гости с общ капацитет за седем души. Жилището се намира в тиха кооперация в непосредствена близост до магазин Лидл и Автогара Габрово в центъра на града. В близост са също ж-п гара Гарбово, Дон на Хумора и сатирата, Спортна зала Орловец, Технически Университет, Медицински център, Търговска база и много други. Апартаментът се намира на изключително възлово място за пътуващи по посоки Габрово-Южна България, Габрово-Търново, Габрово-София.
Този дом, както и всички други от веригата Стаи за гости Върбанови също разполага с оборудвана кухня, което го превръща като цяло в студио, спестявайки значителни средства от бюджета на гостите си, давайки им възможност да си приготвят сами своята храна, в кухнята има и пералня за по-продължителен престой. Жилищети също е с две бани и тоалетни, кабелна телевизия и WI-FI във всички стаи, изцяло климатизиран.

Всички наши клиенти се ползват от безплатен паркинг в околоблоковите пространства или по прилежащата инфраструктора.
Жилището се охранява от БИС СОД Габрово.

Оферти

Стая 1 за гости разполага с две единични легла, гардероб за дрехи, шкаф за вещи, ЛЕД телевизор, WI-FI, климатик, огледало, табуретки и картини.

Цена на стаята за 2 човека – 40лв.
за над 7 нощувки – 5% отстъпка
за над 10 нощувки – 10% отстъпка
Наемането на целият апартамент за 24 часа е 120лв.
За фирми отстъпки и издаване на документи.

Стая 2 за гости разполага с три единични легла, ниска маса с табуретки, гардероб за дрехи, шкаф за вещи, ЛЕД телевизор, климатик, WI-FI, картини.

Цената за 3 човека е 55 лева.
за над 7 нощувки – 5% отстъпка.
за над 10 ношувки – 10% отстъпка.
Наемането на целият апартамент за 24 часа е 120лв.
За фирми отстъпки и издаване на документи.

Стая 3 за гости разполага с две единични легла с възможност за спалня, гардероб и шкаф за вещи, писалищна маса, огледало, климатик, ЛЕД телевизор, табуретки, WI-FI, картини.

Цената за 2 човека е 40 лева.
за над 7 нощувки – 5% отстъпка.
за над 10 ношувки – 10% отстъпка.
Наемането на целият апартамент за 24 часа е 120 лв.
За фирми отстъпки и издаване на документи.

Кухнята е напълно оборудвана с кухненски шкафове, керамичен котлон, хладилник, мивка с отделен бойлер, пералня, аспиратор, микровълнова фурна, маса за хранене с 4 стола.

РЕЗЕРВАЦИЯ