Апартамент 4 – ул. Станционна 6

Апартамент 4 е разположен в жилищна кооперация в центъра на Габрово. В жилището има две стаи за гости с общ капацотет 5+1 души, притежава 1 санитарен възел, кухня, корудор и тераса с голяма асма. Този дом както и апартамент 3 са разположеби на две съседни улици на едно от най-комуникативните места в града с директа връзка с всички транспортни коридори към София, Варна, Южна България през прохода Шипка. В близост се намират едни от най-емблематичните сгради в града и е съвсем близо до центъра. Стандарта Стаи за гости- Дом студио е запазен и за това жилище, както и при останалите. Клиентите ползват безплатен паркинг в околоблоковите пространства или по прилежащата инфраструктора.

Всички наши клиенти се ползват от безплатен паркинг в околоблоковите пространства или по прилежащата инфраструктора.
Жилището се охранява от БИС СОД Габрово.

Оферти

Стая 1 разполага с две единични легла, нощно шкафче, скрин за дрехи, телевизор, WI-FI, климатик.
Стаята има излаз към тераса с изглед към Дома на хумора и към града.

  • Цена за 1 човек – 25 лв.
  • Цена за 2-ма човека – 40 лв.
  • Отстъпка за престой на 7 дена – 5%
  • Отстъпка за престой на 10 дена – 10%
  • За фирми отстъпки и издаване на документи.

Стая 2 разполага със спалня, нощни шкафчета, гардероб, писалищна маса, ЛЕД телевизор, WI-FI, климатик. Тази стая е двойна, като двете помещения са свързани в едно общо, в стаята има още ниска мебел с маса за кафе, табуретки, закачалка за дрехи и още едно единично легло.Стаята е подходяща за семейство с едно или две деца има голям панорамен прозорец, но няма излаз към тераса.

Цената за 3 човека е 55 лева.
за над 7 нощувки – 5% отстъпка.
за над 10 ношувки – 10% отстъпка.
Наемането на целият апартамент за 24 часа е 120лв.
За фирми отстъпки и издаване на документи.

Кухната е напълно оборудвана с кухненски шкафове, аспиратор, фурна с котлони, пълен набор с посуда, микровълнова фурна, хладилник, пералня за по-продължителен престой, в кухнята има също разтегателен ъглов диван, маса за хранене и столове.

РЕЗЕРВАЦИЯ