Къща за гости

Къща за гости “Върбанови” се намира на 3км. от центъра на града на ул.”Васил Левски” 61 в село Поповци, на главен път Габрово-Севлиево. Къщата разполага с 3+1 стаи за настаняване на гости, кухня-трапезария на първи етаж, баня и тоалетна на втори етаж с изглед към борова гора. Не далеч от къщата се намира хранителен магазин и битово заведение. Къщата предлага много добри условия за отдих на село и много бърза логистика до центъра на града. Трапезарията е мястото където всеки клиент на къщата за гости може да покаже уменията си да готви вкусна храна. има хладилник, парти-грил, котлон и пълен комплект кухненска посуда. Маса за хранене и столове.

Заповядайте да се насладите на една незабравима почивка в къщата ни за гости в Габрово.

Оферти

Стаята за гости е с две единични легла, намира се на първи етаж в къщата до кухнята-трапезария. В стаята има парно, секция за дрехи, LED телевизор и картини. Цената на стаята е 30лв. за двама човека и 20 лв. за един човек. Заповядайте да се насладите на една незабравима почивка в къщата ни за гости в Габрово. За фирми отстъпки и издаване на документи.

Стаята за гости се намира на втори етаж. В нея има две единични легла, разтегателен фотьойл-легло, шкафче за дрехи, телевизор и печка за отопление. Цената на стаята за двама човека е 30лв. а за трима човека е 40лв. За фирми отстъпки и издаване на документи.

Стаята в къщата ни за гости се намира на втори етаж южно изложение с изглед към Балкана. В нея има едно единично и едно двойно легло. Подходяща е за семейство с едно дете. В нея има гардероб за дрехи, телевизор и отоплителна печка. Цената за двама човека е 30лв. за трима 40лв. За фирми отстъпки и издаване на документи.

РЕЗЕРВАЦИЯ